Lymfatická stimulácia

Pokiaľ lymfatický systém nefunguje správne, dochádza k hromadeniu vody, tuku a odpadových látok v podkoží. Lymfatický systém so zlou funkciou nedokáže odvádzať toxíny a pre to, je dôležité ho posilňovať, aby nedochádzalo k lokálnemu upchávaniu lymfy. Na posilnenie lymfatického systému pleti ponúkame profesionálne ošetrenie, ktoré aktivuje prirodzený rytmus pleti a lymfatický systém celého tela. Prírodná kozmetička v tomto ošetrení stimuluje ľahkými, rytmickými pohybmi striedavo pomocou dlaní a štetcov prúdenie miazgy vo väzivovom tkanive a lymfatickom systéme.


Popis ošetrenia: Organizmus sa uvoľňuje, prúdenie miazgy sa harmonizuje, kyslík a vyživujúce látky sa dostávajú rýchlejšie k bunkám. Lymfatický systém si berie produkty látkovej výmeny z tkaniva lepšie a rýchlejšie ich odvádza k lymfatickým uzlinám, kde sa zneškodňujú. Naopak obranné látky dopravuje harmonicky prúdiaca lymfa rýchlejšie na miesto, kde sú potrebné.


Výsledný efekt: Pleť je ukľudnená, zharmonizovaná. Prirodzené funkcie pleti a lymfatický systém sú posilnené. Pokožkaje oživená a má žiarivý vzhľad.